Armani Stronger With You и Armani Because It’s You – вдъхновение за влюбени

Armani Stronger With You и Armani Because It's You – вдъхновение за влюбени

Ароматната двойка Armani Stronger With You и Armani Because It’s You е истински празник на любовта. Уханията се допълват по най-добрия начин и водят интимен диалог за влюбени. Те притежават характерна индивидуалност, а комбинацията балансира и подсилва двете страни, както е и в любовта. Страстната ароматна двойка се появява през 2017-а година и се превръща в истински хит.

Armani Stronger With You е парфюмът на истинския мъж, който е способен да направи всичко за своята любима

Armani Stronger With You

„С теб съм по силен“ заявява притежателят на уханието, когато се обръща към своята любима. Парфюмът Armani Stronger With You е за всички изтънчени, самоуверени, елегантни и енергични мъже, които не се притесняват да изразяват чувствата си. Мъжественият и страстен аромат е вдъхновен от любовта. Топлото и пикантно ухание с изискан дървесен характер е разработено от Сесил Матон. Ароматната комбинация преплита изкушаващите нотки в завладяваща хармония. Началото е поставено от кардамон, розов пипер, виолетови листа и мента. В сърцевината пулсират сочен пъпеш и слънчев ананас, а плодовата сладост е балансирана с пикантната свежест на зелен чай, който е символ на жизнеността и вечната младост. Финалът е топъл и запомнящ се, а ефектът се дължи на омайна ванилия, кестен, кедър и дървесен кехлибар. Мъжът, избрал Armani Stronger With You, се радва на живота и е непредсказуем в умението си да създава вълнуващи изненади за жената, която обича.

Дамският Armani Because It’s You е изпълнен с нежна женственост и сияние

Armani Because It's You

Ароматът е разработен от Ан Флипо. Представен е заедно с мъжествения Stronger With You, тъй като двете ухания формират перфектна двойка за влюбени. Дамският парфюм Armani Because It’s You блести с искрена радост и нежност. Предназначен е за самоуверени жени, които знаят как да привличат вниманието. В пленителното ухание е скрита женствената и завладяваща тайна на умението да съблазняваш. Ароматът привлича още с първите си акорди на вкусна зряла малина, съчетана с нежното докосване на нероли. Уханна роза завладява сърцевината на парфюмната комбинация. Цялостното внушение на аромата е подчертано от сладката и чувствена база, изградена от ванилия, потопена в мускусна прегръдка.

Флаконите на Armani Stronger With You и Armani Because It’s You също са разработени в перфектна хармония помежду си. Изпълнена със символиката на вечната любов е капачката на опаковката, която напомня два преплетени пръстена. Парфюмите Аrmani Stronger with you и Armani Because It’s You напомнят, че всеки трябва да намери своята половинка в живота.

About the author