Дамски ботуши с рокля или пола – какво по-хубаво от това!

Всяка жена притежава поне един чифт хубави дамски ботуши. Но понякога жените са склонни да носят своите дамски ботуши единствено с панталон или клин. Вероятно причината е, че комбинацията от дамски ботуши и рокля или пола е малко трудна, когато липсва модният нюх? Или пък някои дами смятат, че в студените дни панталонът е по-удобният вариант?

Ако и вие нямате особен опит в съчетаването на пола или рокля с ботуши, значи е време да промените досегашните си стереотипи и да внесете малко свежест в есенно-зимния си гардероб!

За да се справите с това начинание, прочетете съветите на онлайн списанието за жени Ladybook.bg и действайте!

1.Опитайте с нещо просто, но ефектно!

Ако наистина се страхувате, че няма да уцелите съчетанието, можете да заложите на най-обикновена рокля, тип пуловер или дори по-дълга туника с високи, равни, класически ботуши. Това е страхотна комбинация, подходяща за ежедневието, независимо дали ви предстои разходка по магазините или цял ден в офиса. Само внимавайте с избора на ботуши – те трябва да бъдат в максимално изчистена форма и съвсем непретенциозни.

2.Внимателно подберете дължината на дрехата или ботушите!

Ако вече сте се осмелили да съчетаете любимите си ботуши с рокля или пола, винаги имайте наум следното: не комбинирайте твърде високи ботуши с къса пола/рокля или обратното!

3.Ботуши, къс панталон и чорапогащи с принт – уау, доста рисково!

Съжаляваме, но това може да си позволите само в случай, че сте притежателка на дълги, добре оформени и направо безупречни крака! Междувременно, препоръчваме ви да избягвате комбинацията от ботуши, завършващи точно под коляното, къс панталон над коляното и принт, който се подава на коленете… В есенните дни много момичета залагат на това съчетание, но то, меко казано, не е препоръчително!

4.Привилегирована сте да имате слаби крака?

Време е за малко да забравите за панталона и да покажете даденостите си (интелигентно, все пак)! Задължително опитайте следната комбинация: къса, модерна рокля, чорапогащи с принт и ботуши с ток, които стигат малко над глезена. Единствено имайте предвид, че ботушите ви не бива да стоят твърде свободно около глезените, за да не се създаде илюзията за криви крака!

About the author