Най-модерните абитуриентски клъч чанти за тази година

Наближава абитуриентският ви бал, а още нямате точната чанта, за да завършите изцяло прекрасната си визия? На точното място сте! Разгледайте огромната ни колекция от абитуриентски клъч чанти!

В онлайн магазин NovaChanta.com ще откриете най-подходящият за вас модел абитуриентска чанта с актуален дизайн, ефектен обков и красиви цветове, съобразени със световната мода.

Чанта клъч е красива малка дамска официална чанта. Класическа чанта клъч е официална чанта, в която може да поберете телефон, носна кърпа и огледало. Чантите клъч обикновено нямат каишка и дръжка.

Малка дамска чанта, съдържаща само най-необходимите малки неща, придава стил на всеки тоалет. Класическата абитуриентска клъч чанта е отличен избор. В нея обаче ще може да вземете наистина само най-необходимото. Повечето клъч чанти имат триъгълен капак (като плик) с магнитно заключване.

Друг задължителен елемент на клъч чантата е вътрешен джоб с цип за дребни вещи или пари, той много често замества портфейла, който не се побира в аксесоар с тези размери. Класическата клъч чанта няма никаква каишка или дръжка, но е дамска чанта. На банкети и официални тържества и на абитуриентски балове трябва да я държите в ръката си.

Съвременните клъч чанти все по-често се различават от оригиналната форма. Често са със заоблени ръбове и правоъгълен капак. Освен това от няколко сезона много модерни са тези с асиметричен капак и видима катарама. Повечето модерни клъч чанти имат и скрита верига за носене през рамо. Производителите на ежедневни клъч чанти въведоха и хоризонтална лента, най-често разположена на капака, в която можете да пъхнете ръката си. Това решение ви позволява да държите чантата от външната страна на ръката си и да освободите дланите си.

Съвременните клъч чанти се предлагат в различни версии, от чанти за големи събития, през бизнес, до ежедневни. Официалната чанта клъч е малка дамска чанта, която допълва стайлинга и в нея можете да съберете само най-необходимите малки неща.

Може да бъде и елегантна алтернатива на куфарчето за документи, които също са ви нужни, когато сте навън. Предлагат се и малко по-големи клъч чанти, в които има и място за портфейл и телефон.

Как да носите клъч чанта?

Класическият клъч чанта е официална чанта за страхотен повод като абитуриентския бал. Елегантна, лачена, сатенена или декорирана с пайети, тя е идеално допълнение към всеки вечерен стайлинг. Клъч чантата задължително се съчетава с официални тоалети. Изглежда най-добре, когато се постави в елегантна ръка.

Друг метод за носене на клъч чанта е да държите чантата притисната с ръка към тялото си, тоест под мишницата.

About the author