Разнообразие от парфюми Hugo Boss в Parfium.bg

Любимият парфюм е аксесоар, без който не можем. Всеки, който държи на добрата визия и притежава завиден стил, подчертава характера си и цялостното си излъчване чрез впръскването от най-предпочитания аромат.

Ароматните есенции са онези прекрасни аксесоари, без които не бихме могли да си представим и ден. С тяхна помощ се чувстваме и усещаме наистина красиви и привлекателни. А ако търсим нещо ново и различно, което да добавим към ароматната си колекция, то изборът ни се спира върху парфюми Hugo Boss. На изгодни цени ги откриваме в Parfium.bg.

За ценителките на прекрасните благоухания подбираме най-добрите и качествени маркови парфюми, за да отразяват онова, което чувстват и отвътре – добро настроение, харизма, страст и привлекателност. Deep Red е ухание, което приковава вниманието ни веднага – с прекрасния си подбор на съставки парфюмът не оставя никого равнодушен и кара всеки да се обръща, след като долови чудния му аромат. В съдържанието му откриваме ароматна круша, касис, мандарини и червен портокал, откъдето е вдъхновено и името на есенцията. Мандарините предоставят изключителни свежест и енергия, а в комбинация с портокала ни отвеждат към един живителен цитрусов свят. Плодовите нотки допълнително придават характер и притегателност на аромата.

The Scent пък привлича дамите с изтънчените си съставки като бяла праскова, фрезия, османтус и какао. Сладостта на композицията очарова и оставя дълбоки следи в съзнанието на всяка своя притежателка. Ако търсим аромат, който да е подчертано флорален и да носи у себе си щипка съблазън, то със сигурност това е точният парфюм за нас.

От Hugo Boss се грижат и за господата – марката е изключително известна именно с мъжките си аромати. Запитани, огромен брой мъже назовават точно нея, когато стане дума за оригинални парфюми. И ние определено разбираме защо – ако има бранд, който в най-голяма степен да отговаря на представите ни за страхотен мъжки аромат, то това безспорно са парфюмите от Hugo Boss. Енигматични, дръзки и забележителни – ето така бихме могли да ги опишем.

Сред любимите ни се нареждат Bottled и Orange. Първият ни очарова с неповторимото си ухание на ябълка, лимон, бергамот, здравец, карамфил, канела, маслиново дърво и кедър. Подчертаният дървесен характер на аромата го прави изключително дистинктивен и много предпочитан от милиони мъже. В Orange долавяме кориандър, ябълка, кардамон, градински чай, пипер, тамян и пачули. Пикантен, налютяващ и истински страстен – това са само част от определенията, които изникват в ума ни всеки път, щом се сетим за този чуден аромат. Определено смятаме, че ще се превърне във ваш любимец още с първото впръскване.

About the author