Кои са най-вкусните гурме аромати на Hugo Boss

Кои са най-вкусните гурме аромати на Hugo Boss

Немската модна къща Hugo Boss започва производството на парфюми през 1985 година. Първото ухание на марката е мъжкият аромат Boss Number One. Мъжките парфюми на Hugo Boss бързо печелят популярност и запазват позициите си през годините. Повече от 10 години след представянето на дебютния си аромат за мъже, през 1997 г. Hugo Boss представя и първото си дамско ухание – Hugo For Women. Днес, както дамската, така и мъжката уханната колекция на Hugo Boss, е впечатляващо разнообразна. Брандът поставя в основата на своя ароматен каталог вниманието към личността и нейните специфични изисквания за ухания, които подчертават индивидуалните предимства. Всеки човек, който избира аромат Hugo Boss, отправя своето лично послание към околните. Специалисти определят парфюмите с марка Hugo Boss като изключително преживяване за сетивата.

Ето кои са най-впечатляващите гурме аромати Hugo Boss.

Hugo Boss Bottled привлича с уютните нотки ябълка и канела

Мъжкият парфюм е представен през 1998 година. Ароматната композиция на Hugo Boss Bottled е дело на парфюмеристите Annick Menardo и Christian Dussoulier. Уханието се открива с вкусни плодови нотки ябълка и слива, допълнени с цитрусовата свежест на бергамот и лимон и обгърнати с дъбов мъх и здравец. Сърцевината от канела, карамфил и махагон е ориенталска и пикантна. Hugo Boss Bottled притежава ухание, което се вписва успешно в различни ситуации. 10-годишният юбилей от лансирането на аромата е отбелязан с представяне на празнична елегантна лимитирана версия Boss No.6.

Сладък портокал и шоколад омайват в Hugo Boss The Scent Private Accord

Впечатляващо вкусното дамско ухание на Hugo Boss е представено през 2018-а година. Boss The Scent Private Accord е по-пищна версия на появилия се две години по-рано Boss The Scent for her. Новият аромат завладява с пристрастяващото си, сладострастно и дръзко ухание, което сякаш е създадено специално за неустоимите фатални жени. Озаряваща и сочна нотка мандарина открива ароматната композиция на Boss The Scent Private Accord. В сърцевината са съчетани изисканите и завладяващи нотки османтус и кафе. Неустоим е и чувственият и топъл финал на уханието, изграден от тъмно какао и боб Тонка. Ароматът за жени на Hugo Boss е вкусен и лек, успешно печели сърцата на почитателките на портокалово-шоколадови гурме ухания. Въпреки сладкия си характер парфюмът не е тежък и натрапчив, а е по-скоро цитрусов и жизнен.

Парфюмите на Hugo Boss се отличават с прецизно разработените си ароматни композиции. Уханните нотки са перфектно съчетани, за да се получат аромати, които докосват най-фините и деликатни нотки във възприятията. Гурме парфюмите на Hugo Boss са топли, чувствени, жизнени и завладяващи. Те потапят в уханната си вихрушка, като почитателите на Hugo Boss, така и всички подвластни на вкусната ароматна магия.

About the author