10 приложения, които трябва да има на всеки Android

При закупуване на нов смартфон всеки замисля за приложенията, които трябва да бъдат инсталирани. Ето едни от най-често срещаните приложения за Android.

  1. Avast! Free Mobile Security

Това е една от най-надеждните антивирусни програми за компютри.

Последната версия на помощната програма има версия за смартфони. Според разработчиците телефонът ще бъде надеждно защитен от вируси, шпионски приложения и хакерски атаки.

В допълнение, програмата има функция против кражба, т.е. създаден да проследява вашия смартфон в случай на загуба или кражба. Освен това антивирусът има черен списък за нежелани абонати. Също така си струва да се отбележи наличието на удобен интерфейс с екрани, който ви позволява бързо да свикнете с настройките дори за начинаещ потребител. Сред програмите, които трябва да бъдат на смартфона, това трябва да бъде изтеглено първо.

  • ES Explorer (ES Explorer)

Напредналите потребители първо инсталират този файлов мениджър. Използвайки го, можете лесно и лесно да разглеждате, търсите, организирате и архивирате файлове на карта с памет.

Приложението бързо изпълнява задачите си. В допълнение, има FTP клиент за обмен на файлове в програмата. Мениджърът ви позволява бързо да затворите програми при окачване.

  • Гугъл преводач

Отлична програма, предназначена да превежда отделни думи, фрази или целия текст от 70 езика. Може да бъде полезно за тези, които отиват на екскурзия. Също така приложението ще е необходимо при изучаване на чужди езици. Освен това можете да въвеждате текст с глас или на ръка. В допълнение, приложението е в състояние да разпознава текст в снимки на документи или изтеглени файлове. Струва си да се отбележи, че програмата е в състояние да работи без достъп до Интернет.

  • Opera Mobile

По принцип стандартните браузъри на устройства с Android нямат с какво да се похвалят. В този случай много потребители изтеглят на смартфони Chrome или Dolphin. Заслужава да се отбележи обаче браузърът Opera Mobile. Това приложение може да направи работата по-удобна.

  • Skype

Ако искате да разговаряте безплатно с приятели по целия свят или да разговаряте, докато сте на улицата или в транспорт, тогава трябва да изтеглите и инсталирате това приложение. Мобилният пратеник има същите възможности като компютърната версия. Програмата е идеална за смартфони с предна камера.

  • Foodpanda

Международна услуга за доставка на храна в ресторанта в 21 страни. Приложението първо предлага да изберете държава, град и регион, а след това да търсите близки ресторанти. Човек остава с впечатлението, че Foodpanda работи с абсолютно всички кафенета и ресторанти: можете да превъртате списъка дълго време и в същото време да виждате познати имена през цялото време. Можете да изтеглите приложението.

  • Gismeteo Weather Forecast Lite

Тази програма ви позволява винаги да сте наясно с времето. Но за това ви трябва постоянна интернет връзка. Това приложение предоставя подробна информация за температурата на въздуха, възможните валежи и магнитни бури. Ако трябва да посетите друг град, винаги можете да разберете какво ще е времето там.

  • Dropbox

Тази програма осигурява достъп до облачна услуга, която ви позволява да съхранявате всяка информация в нея. Това приложение е виртуално хранилище за файлове от различни видове. Снимки, видеоклипове, документи, музика и игри могат да бъдат качени там. Можете да осигурите общ или ограничен достъп.

Освен това е възможно да се обработват документи директно в хранилището, да се създават папки и да се преместват файлове. Услугата е в състояние да синхронизира с компютър и други джаджи.

  • Hungry Shark: Evolution

Трудно е да си представим всеки смартфон без игри. Тази игра е популярна не само сред учениците, но и сред възрастните. Това е забавна игра с участието на акула. За да оцелее, тя трябва да погълне всичко, което идва от океана. Това може да бъде не само риба, но и хора, които плуват в океана. На всяко ниво дълбочината на потапяне се увеличава, като могат да се намерят награди и бонуси.

  1. Angry Birds

Това е поредната хитова игра. Можете да играете тази игра на вашия смартфон само с една ръка. По желание можете да промените скалата. Мобилната версия на приложението има много истории и карти.

About the author